Program rablaSa-i  facem sa se intalneasca! Pe cine? Cum pe cine? Pe vechiul Pegas ‘il intalnim’ cu noul Pegas!

Trimite-ne vechiul tau PEGAS si ii organizam o intalnire cu noul PEGAS.

Cum facem asta? Iata mai jos cum:

Vino în perioada 12 octombrie 2015 – 1 martie 2016, la Atelierele Pegas din BD. Gheorghe Magheru nr. 6-8, sectorul  1, Bucuresti impreuna cu vechiul tau amic PEGAS si primesti un cupon de reducere in valoare de 300 de lei la cumpararea noului PEGAS, adica la cumpararea unui PEGAS din noua colectie. SAU daca nu esti din Bucuresti, ne poti trimite vechiul tau Pegas prin curier, astfel incat sa ajunga la noi la magazin. Si noi ne ocupam de restul, adica iti dam cuponul de reducere si il poti folosi la cumpararea noului PEGAS.

Conditii tehnice pentru bicicleta PEGAS trimisa

Cand ne trimiti bicicleta te rugam sa verificati sa aiba urmatoarele componente:

  • Cadru original Pegas
  • 2 x roti cu butuc si spite
  • Angrenaj
  • Furca
  • Ghidon
  • Sa

Atentie! Nu sunt obligatorii lantului, franele si pedalele.

Unde folosesc cuponul?

Cuponul de reducere poate fi folosit la cumpararea bicicletei PEGAS exclusiv de pe site-ul www.bicicletapegas.ro sau in magazinul Atelierele Pegas din Strada Vasile Lascar 144-146, Bucuresti

Cuponul de reducere in valoare de 300 lei va putea fi folosit la cumpararea unei noi biciclete PEGAS din cele disponibile in oferta. La aceasta oferta participa toate modelel de PEGAS disponibile in oferta. Puteti vedea bicicletele PEGAS disponibile pe www.bicicletapegas.ro.

Valabilitate

Termenul de valabilitate a cuponului este de 1 an calendaristic calculate din momentul receptionarii bicicletei. Dupa un an de la emitere cuponul de reducere in valoare de 300 lei el isi pierde valabilitatea si nu va mai putea fi folosit la cumpararea unei noi biciclete PEGAS.

Perioada de desfasurare

Actiunea de recuperare a vechilor biciclete PEGAS se desfasoara in perioada 12 octombrie 2015 – 1 martie 2016.

La actiune participa orice model de bicicleta PEGAS

Transportul bicicletelor

Atelierele PEGAS nu au obligatia de a merge si ridica bicicletele de la o adresa, de la Posta Romana sau de la adresa curierului. Clientul are obligatia de a trimite bicicleta la adresa. Plata transportului bicicletei la magazinul Atelierele Pegas este facuta de catre client.

Alte informatii

Pentru informatii suplimentare va rugam apelati cu incredere la colegii nostrii din magazinul PEGAS sau la telefon 021 313 75 09

  
  
  
  
 
Viziteaza site-ul BicicletaPegas.ro pe ShopMania

Pentru
informatii si comenzi

Sunati la 021.313.7509

sau Email