Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro).

Site-ul Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) este operat de societatea Atelierele Pegas SRL, cu sediul in STR. TELEGA, NR. 6, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/11692/29.09.2011.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) si a tertilor cu care Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Descoperă Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@bicicletapegas.ro.
  
  
  
  
 
Viziteaza site-ul BicicletaPegas.ro pe ShopMania

Pentru
informatii si comenzi

Sunati la 021.313.7509

sau Email